[O1] Czujnik temperatury zewnętrznej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • _Piotrek_
    Classic
    • 2010
    • 15

Zamieszczone przez piotrek_gdy
    Zamieszczone przez Golas27
    o tym nie napisalem
    a ja powiem to oficjalnie

dopóki nie będzie spółek prawa handlowego(albo innej formy w której dyrektor ponosi jakąkolwiek odpowiedzialność-oprócz politycznej za podejmowane decyzje) nikt nie ruszy palcem żeby zatrudniać dobrych czy też oddanych fachowców
    w państwowym szpitalu ma być TANIO
    i nikt nie przejmuje sie dobrem personelu, że o pacjencie nie wspomnę :wink:
    Wiele racji przyznam jeśli chodzi o brak odpowiedzialności kadry zarządzającej, ale RP nie jest przygotowana na "prywatyzację" czy "komercjalizację" jak niektórzy wolą to nazywać, bo jak narazie takie "myki" samorządowe będą się kończyć tak jak tutaj:

Ja ze strony "zawodowej" znam nie tylko związki ale i pracodawców, którzy dbają o pewne interesy pracowników (oczywiście nie mówię, że o wszystkie), ale takie kwestie populistyczne jak urlop bez problemu powinny być do ugrania.
  • aras_
    Ambiente
    • 2008
    • 117
    • Octavia I combi (1U5)
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Ostatnio czujnik temperatury zewnętrznej zaczął mi znów świrować i postanowiłem go w końcu wymienić. Przeglądając w necie oferty natknąłem się w opisach, że jakieś tam czujniki są stosowane w octaviach od 2000 roku i taką informację najczęściej czytałem. Do opisów były fotki czujnika, który kształtem jest identyczny jak ten, co ja mam a auto mam z 99 roku (poniżej zdjęcie). Mam, zatem pytanie czy w octavii I występowały 2 rodzaje czujników, które różniły się również kształtem? Według tych zdjęć z opisów wychodzi na to, że ja mam założony ten nowszy zakładając, że zmiana tych czujników obejmowała też kształt a nie tylko budowę wewnętrzną…
    Załączone pliki
    aras

Komentarz

Pracuję...